Welcome to www.pliva.com

Job Openings

If you wish to submit your CV to our database or apply for an open position, we invite you to complete our online application.

 

Current job openings


Department:
TEVA Serbia d.o.o.

Location:
Beograd, Serbia

Description:
-

Educations required:

  • VSS medicine, farmacije ili ekonomije
  • najmanje 5 godina iskustva na poslovima marketinga OTC proizvoda ili proizvoda široke potrošnje sa dokazanim iskustvom u kreiranju i implementaciji razvoja uspešnih vodećih robnih marki
  • prednost će imati kandidati s iskustvom u farmaceutskoj industriji
  • odlično znanje engleskog jezika
  • vozačka dozvola B kategorije
  • poznavanje rada u MS Office programima

Qualifications required:

Osim navedenih uslova, idealan kandidat treba znati upravljati ključnim korisnicima, razvijati nove marketinške alate te da poseduje organizacione veštine bez kojih nema kvalitetnog planiranja i upravljanja troškovima. Podrazumevaju se i dobre prezentacijske veštine, rad na više različitih područja, te lična efikasnost.

Other:

Ukoliko želite da radite u izuzetno podsticajnoj okolini koja prepoznaje značenje i ulogu zaposlenih, da sarađujete sa stručnjacima iz svih područja, spremnih na razmenu znanja i timski rad – postanite i Vi deo Tevinog tima!

Ako ste u navedenom radnom mestu prepoznali izazov za svoju karijeru i zadovoljavate navedene kriterijume, svoj CV i motivaciono pismo dostavite nam do 20. septembra.

© 2014 PLIVA HRVATSKA d.o.o. / All rights reserved. / Legal information / Impressum